- Wartości Odżywcze dotyczą 1/3 porcji całego dania -
- Witajcie -
Bardzo mnie cieszy fakt, że podobają się Wam moje przepisy. Przedstawiam Wam kolejny nowy przepis tym razem "Ryż z Warzywami". Pychota zapraszam do wypróbowania przepisu.
- SKŁAD -
250 g Ryżu
500 g Włoszczyzny
1 łyżka Vegety (opcjonalnie)
- Wartości Odżywcze dotyczą 1/3 porcji całego dania - |
- Witajcie -
Bardzo mnie cieszy fakt, że podobają się Wam moje przepisy. Przedstawiam Wam kolejny nowy przepis tym razem "Ryż z Warzywami". Pychota zapraszam do wypróbowania przepisu.- SKŁAD -
500 g Włoszczyzny
1 łyżka Vegety (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze całej potrawy -
Kalorie 1078
Węglowodany 222,5 g
Białko 26,5 g
Tłuszcze 4,25 g
- PRZYGOTOWANIE -
Składniki
Odmierzamy 250 g ryżu w kubku. Następnie dodajemy 2 razy tyle wody ile dodaliśmy ryżu.
np. 1 szklanka ryżu = 2 szklanki wody
Do Ryżu wrzucamy mieszankę warzywną.
Dodajemy łyżkę Vegety.
Ryż gotujemy na małym ogniu do momentu wygotowania całej wody.
SMACZNEGO.
DAJCIE ZNAĆ W KOMENTARZACH, JAKI PRZEPIS CHCECIE NASTĘPNY ?
Węglowodany 222,5 g
Białko 26,5 g
Tłuszcze 4,25 g
Składniki |
Odmierzamy 250 g ryżu w kubku. Następnie dodajemy 2 razy tyle wody ile dodaliśmy ryżu. np. 1 szklanka ryżu = 2 szklanki wody |
Do Ryżu wrzucamy mieszankę warzywną. |
Dodajemy łyżkę Vegety. |
Ryż gotujemy na małym ogniu do momentu wygotowania całej wody. |
SMACZNEGO.
DAJCIE ZNAĆ W KOMENTARZACH, JAKI PRZEPIS CHCECIE NASTĘPNY ?
Komentarze
Prześlij komentarz