Witajcie, przedstawiam Wam nowy przepis, tym razem na Pstrąga z Warzywami . Zapraszam do wypróbowania.
- SKŁAD -
2 pstrągi po 400 g
400 g Włoszczyzny
Koperek
sól
cytryna
Vegeta (opcjonalnie)
Witajcie, przedstawiam Wam nowy przepis, tym razem na Pstrąga z Warzywami . Zapraszam do wypróbowania.
- SKŁAD -
2 pstrągi po 400 g
sól
cytryna
Vegeta (opcjonalnie)- Wartości odżywcze 1 pstrąga -
Kalorie 616
Węglowodany 8,00 g
Białko 86,28 g
Tłuszcze 22,20 g
- PRZYGOTOWANIE -
Tłuszcze 22,20 g
Pstrągi myjemy i czyścimy z łusek. |
Środek pstrągów posypujemy solą. |
Następnie dodajemy do środka Koperek. |
Do Środka pstrąga dajemy warzywa następnie posypujemy warzywa Vegetą(opcjonalnie). |
Pstrągi kładziemy na sreberko, posypujemy pstrąga warzywami i koperkiem. Następnie zawijamy w sreberko .
Rozgrzewamy piekarnik do temp 180 C następnie wrzucamy do niego pstrągi pieczemy około 25 -30 min. Po 20 minutach przewracamy rybki na drugą stronę . |
Do przygotowanego pstrąga, kroimy cytrynę i podajemy razem z nim .
SMACZNEGO
bardzo smaczne Vegeta idealnie pasuję
OdpowiedzUsuń