sobota, listopada 22, 2014

Sałatka z Roszponka i Mozzarella

Przepis Sałatka z Rukolą i Mozzarella
Wartości Odżywcze dotyczą 1/2 Sałatki

Przepis :

Skład:

  • Roszponka 
  • 100 g Mozzarelli Light
  • sos sałatkowy
  • 50 g czerwona cebula
  • 50 g pomidory koktajlowe
  • 12 g Oliwa

Wartosci odzywcze calej potrawy  :

Kalorie      331

Węglowodany 13.5 g
Białko 23.77 g
Tłuszcze 21.63 g





Dokładnie myjemy sałatę
Sałatę wrzucamy do miski
Kroimy Cebulę
Kroimy Mozzarelle
Do Sałaty dodajemy cebule
Do Sałaty dodajemy mozzarelle następnie rozrabiamy sos sałatkowy według wskazówek na opakowaniu i dodajemy do sałaty i wszystko delikatnie mieszamy 

SMACZNEGO

0 komentarze :

Prześlij komentarz