Pstrąg z Warzywami


Witajcie, przedstawiam Wam nowy przepis, tym razem na Pstrąga z Warzywami . Zapraszam do wypróbowania.

- SKŁAD -
2 pstrągi po 400 g
400 g Włoszczyzny
Koperek
sól
cytryna
Vegeta (opcjonalnie)

 - Wartości odżywcze 1 pstrąga -

Kalorie  616
Węglowodany     8,00 g
Białko                86,28 g
Tłuszcze            22,20 g

- PRZYGOTOWANIE -

Pstrągi myjemy i czyścimy z łusek.
Środek pstrągów posypujemy solą. 
Następnie dodajemy do środka Koperek.
Do Środka pstrąga dajemy warzywa następnie posypujemy warzywa Vegetą(opcjonalnie).
Pstrągi kładziemy na sreberko, posypujemy pstrąga warzywami i koperkiem. Następnie zawijamy  w sreberko .
Rozgrzewamy piekarnik do temp 180 C następnie wrzucamy do niego pstrągi pieczemy około 25 -30 min. 
 Po 20 minutach przewracamy rybki na drugą stronę .

Do przygotowanego pstrąga, kroimy cytrynę i podajemy razem z nim .  

 SMACZNEGO



Komentarze

Prześlij komentarz