OMLET CZEKOLADOWY


Przepis na Omleta CzekoladowegoZapraszam do wypróbowania.

- SKŁAD -
Jajek L
40 g Odżywki Białkowej
 2 Łyżeczki kakao

 - Wartości odżywcze całego dania -

Kalorie  639
Węglowodany   5,6 g
Białko                73,7 g
Tłuszcze            35 g

- PRZYGOTOWANIE -

 Do jajek dodajemy odzywkę białkową.
 następnie 2 łyżeczki kakao około 6 g
 Wszystko dokładnie miksujemy.
Wrzucamy do piekarnika rozgrzanego do temp 200 C na około 15 - 20 min.

SMACZNEGO :)

Komentarze

  1. słyszałem, że pieczone/gotowane białko traci na wartości odżywczej i gorzej się wchłania, prawda?

    OdpowiedzUsuń
  2. Tak niestety białko traci nieco właściwości, dlatego też firma 7Nutrition stworzyła naturalne, podwójnie oczyszczone białko serwatki przeznaczone do dodawania do potraw. Bez jakichkolwiek dodatków chemicznych, wpływających na skład produktu. Absolutnie bez smaku. Nie poczujesz jakiegokolwiek niepożądanego efektu smakowego w swoich ulubionych potrawach. Zyskasz tylko i wyłącznie 15,8 grama najczystszych, naturalnych protein, które w bezpośredni sposób wzbogacą Twoją zdrową dietę.

    Tak to wygląda całe: http://www.mojesuple.pl/koncentraty-wpc/67-7nutrition-cooking-whey---20x20g.html#a_aid=dp


    Lub pojedyncza sztuka: http://www.mojesuple.pl/koncentraty-wpc/66-7nutrition-cooking-whey---20g.html#a_aid=dp

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz